Οικονόμου: «Οριστική η ρήξη με Γαλανό»

Νέες δηλώσεις για τη διαμάχη που έχει προκύψει με τον Γιώργο Γαλανό, έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Τάσος Οικονόμου, ο οποίος στήριξε για μία ακόμη φορά τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «κιτρινόμαυρου» παράγοντα στην κάμερα της NOVA:
«Έχουν προηγηθεί μια σειρά από γεγονότα από τότε που ενεπλάκη ο κ. Γαλανός με την ομάδα, πριν από έναν μήνα. Το πρώτο θέμα είναι το οικονομικό για το οποίο έχουμε αρκετές διαφορές με τον κ. Γαλανό και το δεύτερο, πολύ πιο σημαντικό θέμα, έχει να κάνει με την προσβολή του προσώπου μου, αλλά και της προσβολής σε ολόκληρο το ΔΣ του ΑΣ. Ήταν δυο θέματα τα οποία δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα συν το ότι διαδραματίστηκαν πολλά περισσότερα γεγονότα, φτάνοντας στην οριστική ρήξη.

Εμείς ευελπιστούμε πως από εδώ και πέρα, βάζοντας ένα τέλος στην υπόθεση με τον κ. Γαλανό και αναλαμβάνοντας εμείς ως ΑΣ το ποδοσφαιρικό τμήμα, να επέλθει ηρεμία. Έχουμε προπονητή τον κ. Καλαϊτζίδη με τον οποίο έχουμε συμβόλαιο, η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, παρ΄ ότι δεν έχει δείξει καλά αγωνιστικά στοιχεία στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε αρνητικές σκέψεις, λόγω των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων. Πιστεύω ότι θα βρούμε τον δρόμο μας.

Πέρα από τα δεδομένα έσοδα των εισιτηρίων των αγώνων, των χορηγιών και από τη NOVA, πράγματι, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ζητήσει να κρατήσουν την ανωνυμία τους, υποσχόμενοι πως μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα θα καταβάλουν κάποια χρήματα με προοπτική, μέχρι τέλος της χρονιάς, για περισσότερες καταβολές. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν σκοπό να αναλάβουν αυτή τη στιγμή την ομάδα, όπως συνέβη με τον κ. Γαλανό, απλά θέλουν να στηρίξουν οικονομικά τον σύλλογο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα