Οι άγνωστες δύσκολες στιγμές των Droulias Brothers: Το χειρουργείο και το τροχαίο της συντρόφου που τους σημάδεψε

Από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις τους έδωσαν οι Droulias Brothers,  μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια για τις άγνωστες δύσκολες στιγμές που τους σημάδεψαν.

Μιλώντας στη Ρενέ Σαραντινού και το περιοδικό «Λοιπόν» τα δύο αδέρφια που «σαρώνουν» εδώ και ένα χρόνο, ξεδιπλώνοντας το «κουβάρι» που τους οδήγησε στα μονοπάτια της επιτυχίας, εξήγησαν το πώς διαχειρίζονται τη δημοσιότητα, πώς δεν έχουν καβαλήσει το καλάμι ενώ εξομολογήθηκαν δυο γεγονότα που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη ψυχή τους. Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας αναφέρθηκε στο χειρουργείο που έκανε πριν από έναν χρόνο και τον τρόμαξε, ενώ ο Ηλίας Δρούλιας συγκίνησε μιλώντας για τον θάνατο της συντρόφου του που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο.

Είστε συνέχεια μαζί ή δεν χωρίζετε ποτέ;

«Κάνουμε τα πάντα μαζί. Μένουμε μαζί, συγκατοικούμε. Πρόσφατα φύγαμε από το σπίτι που μέναμε οικογενειακά με τη μαμά και τον μπαμπά. Βρήκαμε ένα διαμέρισμα και μένουμε οι δυο μας. Δεν είμαστε σε κάποια σχέση. Είμαστε μόνοι μας».

Που ακούσατε για πρώτη φορά να παίζεται τραγούδι σας και πώς αντιδράσατε;

Κώστας: «Στο ραδιόφωνο, στο αυτοκίνητο, το ακούσαμε μαζί και χορεύαμε μόνοι μας μέσα στο αμάξι. Στην αρχή σε εντυπωσιάζει μετά το συνηθίζεις. Τώρα υπάρχει αναγνωσιμότητα, ο κόσμος θέλει να βγάλουμε μία φωτογραφία, ζητούν κάτι δικό μας, ένα αυτόγραφο ή ένα καπέλο. Κατά βάση, αυτά κάνει η νεολαία, στους μεγαλύτερους μία φωτογραφία και μία κουβέντα αρκούν».

Ηλίας: «Σε ποιον δεν θα άρεσε το παιχνίδι της δημοσιότητας. Είναι ωραίο να νιώθεις κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους»

Κώστας: «Θέλει σεβασμό, να μην καβαλάς το καλάμι για να μπορέσει να επιβιώσεις και να έχεις διάρκεια. Δεν καβαλάς καλάμι όταν έχει μία σωστή οικογένεια, μία ομάδα που σε στηρίζει και σε προσγειώνει, όταν πας να πετάξεις στα ταβάνια. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, έρχονται πιο μεγάλα πράγματα».

Ποια προσωπική στιγμή σας δυσκόλεψε πολύ;

Κώστας: «Ο καθένας έχει τα προσωπικά του και αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές. Η πιο δύσκολη στιγμή που είχα στη ζωή μου ήταν πέρυσι, όταν έκανα ένα χειρουργείο τέτοια εποχή, έβγαλα αμυγδαλές».

Ηλίας: «Πριν από 3 χρόνια «έχασα» την κοπέλα μου. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου μέχρι τώρα. Επανήλθα μόνος μου από το σοκ. Ήμουν σαν τον τρελό. Είχα στήριξη από την οικογένειά μου και τον αδερφό μου. Μου πήρε καιρό… αλλά το χώνεψα. Ήμασταν μαζί από παιδιά, 5 και πλέον χρόνια σχέσης. Στη ζωή είναι αυτά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα