“Οι Έλληνες πρέπει να λάβουν ακόμη δύσκολες αποφάσεις”

Ανώμαλα προσγειώνει την ελληνική κυβέρνηση ο Βάλντις Ντομπόσφσκις που προειδοποιεί το Μαξίμου για.. πισωγυρίσματα.

Ο Λετονός αντιπρόεδρος της Κομισιόν σε υνέντευξή του προς τους δημοσιογράφους των εφημερίδων του γερμανικού δημοσιογραφικού ομίλου Funke τόνισε πως «θα θέλαμε να αποφύγουμε την επανάληψη μιας κατάστασης παρόμοιας με εκείνη του περσινού καλοκαιριού» αναφέρει στη συνέντευξή του προς τους δημοσιογράφους των εφημερίδων του γερμανικού δημοσιογραφικού ομίλου Funke.

Όπως εκτιμά «στην παρούσα φάση η Ελλάδα έχει επαρκή χρηματικά αποθέματα. Εντούτοις είναι πολύ σημαντικό να ολοκληρωθεί άμεσα η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος βοήθειας προκειμένου να εκταμιευτεί η επόμενη δόση του δανείου».

Ως «αγκάθια» ο Λετονός πολιτικός αναφέρει την αμφιλεγόμενη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, τις συμφωνηθείσες ιδιωτικοποιήσεις και τη μεταρρύθμιση του φόρου εισοδήματος. Πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά, όπως εκτιμά.

Επισήμαινε, τέλος, ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη ο εκσυγχρονισμός της διοίκησης και ειδικότερα της φορολογικής διοίκησης υπογραμμίζοντας ότι «η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να λάβει ακόμη δύσκολες αποφάσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα