“Οι έμπειροι πολιτικοί έχουν μια μεγαλύτερη ευθύνη”

Σημάδια διάλυσης παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία μετά και το επεισόδιο στην ΚΕΦΕ με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που επιτέθηκε φραστικά στον Ανδρέα Παπαμιμίκο και τις βαριές καταγγελίες του  για μεθοδεύσεις στην επιλογή των εταιρειών που θα αναλάβουν τη μηχανογράφηση. 

Για την έκρυθμη κατάσταση στη Συγγρού μίλησε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης που άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη κατά τη  συνεδρίαση της ΚΕΦΕ.

Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του Mega, ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε ότι «απαιτείται ψυχραιμία για να είναι κάποιος αρχηγός ενός μεγάλου κόμματος».

«Οι έμπειροι πολιτικοί έχουν μια μεγαλύτερη ευθύνη. Και η μεγαλύτερη ευθύνη είναι να συγκρατούν και τα νεύρα τους, να συγκρατούν και τις αντιδράσεις τους, να συγκρατούν και το ύφος τους, να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις, να μην παίρνουν βεβιασμένα αποφάσεις. Αυτό, ενδεχομένως, το δικαιολογείς σ’ έναν νεότερο. Σε έναν έμπειρο πολιτικό δεν μπορείς να το δικαιολογήσεις» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι οι τέσσερις υποψήφιοι και πως θα έπρεπε να έχουν συγκληθεί ήδη τα συλλογικά όργανα του κόμματος, κατακρίνοντας έτσι τη διαδικασία της εσωκομματικής εκλογής «χωρίς εσωκομματικό διάλογο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα