Οι ήττες της Παρί φέρνουν…Αλέγκρι

Όταν τινάζεις τη μπάνκα στον αέρα και παίρνεις Νεϊμάρ και Εμπαπέ, εκτοξεύεις τον πήχη στ’ άστρα του Champions League. Ο στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν μετά από επενδύσεις τέτοιου βεληνεκούς είναι ξεκάθαρος, αλλά το τρένο του Παρισιού έκανε απρόσμενα δύο στάσεις σε Στρασβούργο και Μόναχο, μέσα σε λίγες μέρες.

Οι ήττες από Στρασμπούρ στη League 1 και Μπάγερν Μονάχου στο Champions League, άλλαξαν το κλίμα εμπιστοσύνης που υπήρχε στο πρόσωπο του Ουνάι Έμερι και πλέον αναζητείται ο διάδοχός του στην τεχνική ηγεσία της Παρί.

“Είμαι πολύ απογοητευμένος, δεν γίνεται να χάνεις 3-1 εδώ”, είχε πει μετά την ήττα στο πρωτάθλημα ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί ενώ η σημερινή “Equipe” έχει ως τίτλο “Να ξαναβρεί την φλόγα” και κατηγορεί παράλληλα τον Ισπανό πως “δεν βρίσκει σωστές απαντήσεις σε σημαντικά παιχνίδια, δείχνοντας τα όριά του”.

Επιπλέον το ίδιο μέσο επισημαίνει πως “αρκετά μέλη της διοίκησης δεν τον θεωρούν ικανό να κατακτήσει το Champions League φέτος οπότε είναι πιθανό να γίνει αλλαγή στον πάγκο αυτό το χειμώνα…”.

Τα γαλλικά ΜΜΕ δεν μένουν όμως μόνο στα σενάρια περί αποχώρησης του Έμερι αλλά προχωρούν παραπέρα, αποκαλύπτοντας τη λίστα με τους “εκλεκτούς” για τον πάγκο των Παριζιάνων.

Σύμφωνα με την “Equipe” σε αυτή βρίσκονται οι Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Ντιέγκο Σιμεόνε, Αντόνιο Κόντε και Ζοζέ  Μουρίνιο. Το ρεπορτάζ  να καταλήγει πως ο τεχνικός της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι εκείνος που έχει αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο απολαμβάνοντας της εμπιστοσύνης του Αλ Κελαϊφί…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα