Οι ανήλικες θαυμάστριες και η μήνυση: Πώς έμπλεξαν άσχημα τον Γιάννη Πλούταρχο

Την πόρτα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, πέρασε το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Πλούταρχος, έχοντας όλες τις αποδείξεις ότι κάποιοι προσπάθησαν να τον εκμεταλλευτούν, βάζοντας σε κίνδυνο την υπόληψή του και το όνομά του.

Συνεργάτες του τραγουδιστή τον ενημέρωσαν, ότι εν άγνοιά του, είχαν δημιουργηθεί κάποιες σελίδες στο διαδίκτυο, που έφεραν το όνομά του και έδειχναν να τις διαχειρίζεται ο ίδιος, με τους τυχοδιώκτες του διαδικτύου, να τσιμπάνε θύματά τους αυτούς που έσπευσαν να αγοράσουν τα διαφημιστικά πακέτα που υποτίθεται τους πρότεινε ο τραγουδιστής.

Εκείνο όμως που ενόχλησε και ανησύχησε περισσότερο τον Γιάννη Πλούταρχο, όπως ακούστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είναι ότι οι εν λόγω άγνωστοι άντρες, χρησιμοποιώντας το όνομά του, εξαπατούσαν ανήλικα κορίτσια, όντας θαυμάστριές τους και κλείνοντας ραντεβού μαζί τους και όχι μόνο. Ως πατέρας ανήλικων παιδιών ο Γιάννης Πλούταρχος, τρομάζοντας με όλο αυτό, δεν θα μπορούσε να μην καταθέσει μήνυση προς αγνώστους στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα