Οι «ανταγωνιστές» του ΠΑΟ για Εσιέν

Ουκ ολίγες ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Μίλαν και απασχολεί σε υψηλό βαθμό τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Οι «ανταγωνιστές» είναι πολλοί και όλοι τους έχουν κάτι περισσότερο να προσφέρουν στον διάσημο μέσο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Εσιέν έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις από την αγγλική Γουόρφορντ, τις αμερικάνικες Ορλάντο Σίτι και New York Red Bulls, την τουρκική Μπεσίκτας και μία ομάδα από την Ινδία.

Η Γουότφορντ έχει να προσφέρει στον Αφρικανό μέσο το δέλεαρ να αγωνιστεί στην Premier League, επιστρέφοντας σε ένα πρωτάθλημα που έζησε σημαντικές στιγμές με τη φανέλα της Τσέλσι. Επίσης, οι Άγγλοι διαθέτουν το χρήμα να καλύψουν τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Οι Τούρκοι της Μπεσίκτας έχουν να του προσφέρουν την ευρωπαϊκή συμμετοχή, πιθανότατα και στο Champions League, αλλά και πολλά λεφτά. Οι Αμερικάνοι προσφέρουν χρήμα, το αμερικάνικο όνειρο και τη… μόδα των τελευταίων χρόνων να αγωνίζονται μεγάλοι αστέρες στο πρωτάθλημά τους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του Εσιέν στη Μίλαν, του Βραζιλιάνου Κακά. Οι Ινδοί επίσης προσφέρουν πάρα πολλά λεφτά, για ένα πρωτάθλημα σχετικά… ξεκούραστο για το επίπεδο του Γκανέζου.

Ο Παναθηναϊκός τι έχει να προσφέρει; ΤΙΠΟΤΑ! Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τις παραπάνω ομάδες. Επίσης, δεν έχει εξασφαλίσει την έξοδό του στο Champions League. Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, με όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες και εξακολουθούν να συμβαίνουν, έχει χάσει ακόμη και τα τελευταία ποσοστά αξιοπιστίας που του είχαν απομείνει.

Ως εκ τούτου, μόνο με ένα θαύμα και αρκετή τύχη θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να ντύσει στα πράσινα τον Μίκαελ Εσιέν. Ωστόσο, δεν χάνει τίποτα να το «παλέψει»…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα