Οι αποκαλύψεις έμειναν μόνο…απειλές

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για συμπληρωματική κατάθεση βρέθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα η Βίκυ Σταμάτη. Ωστόσο παρά τα όσα είχε υποσχεθεί ότι θα πει η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, τελικά δεν είπε τίποτα και περιορίστηκε σε γενικολογίες.

Υπενθυμίζουμε ότι η Βίκυ Σταμάτη υπέβαλε το σχετικό αίτημα δια του συνηγόρου της Φ. Ραγκούση, ο οποίος όπως ανέφερε, η πελάτης του προτίθεται να «κάνει αποκαλύψεις για πρόσωπα και πράγματα γύρω από την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά».
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου μίλησε για δύο πολιτικά πρόσωπα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που επιβουλεύονται, όπως ισχυρίστηκε την ίδια και το σύζυγό της, χωρίς να τα συνδέσει με τη διακίνηση μαύρου χρήματος από τα εξοπλιστικά.

«Θέλουν την εξόντωση τη δική μου και του Άκη Τσοχατζόπουλου», φέρεται να είπε η Βίκυ Σταμάτη. Σύμφωνα με το περιβάλλον της πάντως, η σύζυγος του πρώην υπουργού αναφέρθηκε σε πρόσωπα και καταστάσεις που την οδήγησαν στη φυγή από το Δρομοκαΐτειο και σε καμία περίπτωση δεν συνδέονται με τις μίζες των εξοπλιστικών.

Και όλα αυτά μάλιστα «παρεμπιπτόντως», αφού η κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ και στον εισαγγελέα Εφετών Γρηγόρη Πεπόνη παρουσία του συνηγόρου της Φραγκίσκου Ραγκούση, αναλώθηκε στις συνθήκες που την οδήγησαν στην απόδραση από το Δρομοκαΐτειο.

Η Βίκυ Σταμάτη υποστήριξε πως αυτό που την ώθησε να αποδράσει ήταν η απόρριψη και της πέμπτης αίτησης αποφυλάκισης της, η οποία κατά τη γνώμη της προέρχεται από το γεγονός ότι τα δυο αυτά πολιτικά πρόσωπα επιθυμούν την εξόντωση της ιδίας και του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου.

Δηλαδή όπως έλεγε αρμόδια πηγή «για μίζες δεν είπε τίποτα, ούτε φυσικά ενοχοποίησε τον εαυτό της ή τον σύζυγό της», αφού προφανώς παρέμεινε πιστή στη θέση της πως είναι αθώα και η ίδια και ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Κουτζαμάνη για να αξιολογηθεί και στη συνέχεια -αν χρειαστεί και αξιολογηθούν ως σοβαρά όσα ισχυρίζεται η Βίκυ Σταμάτη θα διαβιβαστεί στο Πενταμελές Εφετείο όπου συνεχίζεται η δίκη για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα