«Οι αριστεροί πάνε στη χλιδή και οι δεξιοί στη Θεσσαλονίκη τη φτωχομάνα»

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εκτόξευσε ο Αργύρης Ντινόπουλος με αφορμήν το ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ιταλία και τη συμμετοχή σε συνέδριο στο Κόμο.

«Οι αριστεροί πάνε στη χλιδή και οι δεξιοί στη Θεσσαλονίκη τη φτωχομάνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως είπε ο κ. Ντινόπουλος, «ο κ. Τσιπρας μπορεί να πάει όπου θέλει αρκεί να είναι συνεπής με τις ομιλίες του, γιατί ορισμένες συνιστώσες δε θέλουν ταξίδια στο εξωτερικό».
Ο υπουργός είπε ακόμα ότι «εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, άλλοι όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να τα επαναφέρει.»  Τόνισε ότι υπερφορολόγηση και ανεργία είναι τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και η ίδια η κοινωνία.

Αιχμές σε ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας άφησε αιχμές για την αξιωματική αντιπολίτευση, αναφέροντας ότι «η κοινωνία θέλει σταθερότητα, κάποιοι λειτουργούν ως χάκερ στην ομαλότητα… Η ίδια η κοινωνία θα επιβάλει συναινετικές διαδικασίες».

Ο κ. Ντινόπουλος προκάλεσε την αντιπολίτευση «να μάς πουν την εναλλακτική, να πανε στη ΔΕΘ να εξαγγείλουν τα πάντα στους πάντες;» «Παει η εποχή που κάποιοι διόριζαν στο δημόσιο. Και η κοροϊδία εχει ενα τέλος» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα