“Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αίσθηση ευθύνης”

Στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή και τα μέτρα που θα έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή αναφέρθηκε ο Νίκος Ξυδάκης που ανέφερε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει αίσθηση ευθύνης και αγωνία για τις τελικές προτάσεις που θα συμφωνηθούν στη διαπραγμάτευση.

«Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι βουλευτές έχουν και συναίσθηση και επίγνωση της πραγματικότητας και αίσθηση ευθύνης και αγωνία. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε πώς θα αποκρυσταλλωθούν οι προτάσεις. Το να σεναριολογούμε δεν βοηθούμε τους συμπολίτες μας, ούτε τους βουλευτές, ούτε καν τους Έλληνες διαπραγματευτές που κάθονται στο τραπέζι του Χίλτον με τους συνομιλητές τους», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «έχουμε έναν οδικό χάρτη. Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε, τι κατ΄ αρχας έχει συμφωνηθεί, να υπάρχουν μέτρα αναπτυξιακά, αντιυφεσιογόνα, χώρια από τα μέτρα περικοπών που τα βάζουν αναγκαστικά οι Ευρωπαίοι επειδή το ζητεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Τις επόμενες μέρες, εφόσον επιτευχθεί αυτή η συμφωνία σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων θα έχουμε μία πλήρη εικόνα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα