Οι γυναίκες της ζωής του έκαναν έκπληξη στον Γιώργο Καμίνη στην Χαλάστρα

Μία έκπληξη περίμενε τον υποψήφιο για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Γιώργο Καμίνη, κατά την περιοδεία του το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Στο τέλος του προεκλογικού του προγράμματος, ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε μία στάση στην Χαλάστρα, λίγο έξω από τη συμπρωτεύουσα, τόπο καταγωγής της συζύγου του Ντίας. Εκεί εκτός από τους κατοίκους της περιοχής, τον υποδέχθηκαν οι πιο πιστοί «ψηφοφόροι» του. Η σύζυγός του μαζί με τις δύο κόρες τους, Κατερίνα – Μαρκέλλα και  Αγγελίνα, που ξεπρόβαλαν από το σπίτι του παππού τους. Ήταν ένα γλυκό διάλειμμα από το πυκνό πρόγραμμα του υποψηφίου για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Λίγο αργότερα ακολούθησε ομιλία του κ. Καμίνη σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, καθώς την παρακολούθησαν περίπου 400 άτομα, ένα πρωτόγνωρο γεγονός για την περιοχή. Σήμερα Δευτέρα ο κ. Καμίνης περιοδεύει σε πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας.

Μεθαύριο Τετάρτη ο Γιώργος Καμίνης θα περιοδεύσει στη δυτική Μακεδονία. Το πρωί της Τετάρτης θα έχει συνάντηση στην Καστοριά με τον δήμαρχο Ανέστη Αγγελή και στη μία μετά το μεσημέρι θα συναντηθεί στη Φλώρινα με τον Γιάννη Βοσκόπουλο. Αφού επισκεφθεί τα Γρεβενά, το πρόγραμμα του θα κλείσει με ομιλία στην Κοζάνη (Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου, Δημοκρατίας 27).

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα