Οι γυναίκες του “Σουλτάνου” – Οι πανέμορφες αστυνομικίνες που έκλεψαν τα βλέμματα (φωτο)

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να ήρθε στην Αθήνα, όμως κάποιοι άλλοι φαίνεται να τράβηξαν περισσότερο την προσοχή όλων. Μιλάμε για τις γυναίκες που φρουρούσαν τον Τούρκο Πρόεδρο κατά την παρουσία του στην ελληνική πρωτεύουσα και ομολογουμένως μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Ο φακός της κάμερας «συνέλαβε» ανάμεσα στο προσωπικό ασφαλείας, ορισμένες άκρως ενδιαφέρουσες παρουσίες: Οι γυναίκες που μετείχαν στην ασφάλεια του προέδρου, έκλεψαν τα βλέμματα. Πολλοί μάλιστα νόμισαν πως επρόκειτο για Τουρκάλες, όμως είναι μέλη της υπηρεσίας ασφάλειας υψηλών προσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη συνοδεία της ομάδας ασφαλείας του προέδρου Ερντογάν, ξεχώριζε από… απόσταση μία κατάξανθη γυναίκα, με μία εντυπωσιακή μακριά κοτσίδα. Η ξανθιά μυστική αστυνομικός, φορούσε μία μαύρη καπαρντίνα και ήλεγχε τους πάντες και τα πάντα, πλήρως αφοσιωμένη στην αποστολή της.

Πρόκειται για την πανέμορφη αστυνομικό από τη Φθιώτιδα, την Λαμιώτισσα Αρχιφύλακα Σοφία Παπαγεωργίου, που κατάγεται από την Λευκάδα της Δυτικής Φθιώτιδας.

Η Σοφία, σύμφωνα με το lamiareport.gr έχει χρόνια στην Ασφάλεια Υψηλών Προσώπων της ΕΛ.ΑΣ., είναι άριστα εκπαιδευμένη και έτοιμη για τα δύσκολα όταν χρειαστεί.

 

Η Σοφία με το χαμόγελό της και το γαλάζιο βλέμμα της, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των φωτορεπόρτερ και όλων όσοι βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος για την υποδοχή του Ερντογάν.

 

Μία ακόμη μελαχρινή αστυνομικός, εξίσου εντυπωσιακή και «μυστήρια», ακολουθούσε τη συνοδεία ασφαλείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσελκύοντας πάνω της όλα τα βλέμματα. Η ίδια ήταν επιφορτισμένη με τον έλεγχο του χώρου στο αεροδρόμιο, ώστε να μη συμβεί κάποιο απρόοπτο για τον Τούρκο πρόεδρο και τη σύζυγό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα