Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ

Ένας γνώριμος στον ΠΑΟΚ διαιτητής από την Αγγλία, ο  Αντρέ Μάρινερ θα σφυρίξει την πολύ σημαντική αναμέτρηση του δικέφαλου του βορρά με τη Σλόβαν Λίμπερτες την προσεχή Πέμπτη (8/12) στην Τούμπα.

Ο Βρετανός ρέφερι έχει διευθύνει στο παρελθόν άλλες δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ, (νίκη 2-1 επί της Ραπίντ Βιέννης και ήττα 1-0 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Βοηθοί του Άγγλου ρέφερι θα είναι οι Σίμον Μπεκ, Χάρι Λέναρντ, επιπρόσθετοι οι Ρόμπερτ Μάντλεϊ, Κέβιν Φρεντ και 4ος ο Εντουαρτ Σμαρτ. Ο ίδιος ρέφερι έχει σφυρίξει και τρία ματς του Παναθηναϊκού με την Οντένσε, την Γκαμπάλα και τον Άγιαξ.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Λευκωσία με το ΑΠΟΕΛ και ο Ισπανός, Κάρλος ντελ Θέρο Γράντε, θα διευθύνει το ματς. Βοηθοί του είναι οι Χουάν Κάρλος Γιούστε Χιμένεθ και Ντιεγκο Μπαρμπέρο Σεβίγια. Επιπρόσθετοι είναι οι Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντεθ και Ινιάκι Βικάντι Γκαρίδο. Τέταρτος ο Μιγκέλ Μαρτίνεθ.

Τέλος, στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Θέλτα με το Λετονό, Άντρις Τρεϊμάνις,  να είναι ο διαιτητής. Βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του, Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεκσέις Σπασιονίκοβς. Τέταρτος διαιτητής ο Ράιμοντς Τάτρικς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα