Οι δικηγόροι «γεμίζουν» το Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ με τους φιλάθλους του στην εξέδρα, ανεξάρτητα με το αν θα τιμωρηθεί ή όχι από την αθλητική δικαιοσύνη για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Η παράταση της αποχής των δικηγόρων μέχρι την 1η Φεβρουαρίου βγάζει το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ από τα υποψήφια παιχνίδια του Ολυμπιακού για να εκτίσει την (πιθανή) τιμωρία των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί την Παρασκευή (22/1), αλλά αναβλήθηκε για μία εβδομάδα. Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας όμως, συνεδρίασε λίγες ώρες αργότερα και αποφάσισε την παράταση της αποχής μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο ασφαλιστικό.

Η απόφαση αυτή σημαίνει ότι ακόμα και την επόμενη ημέρα της λήξης της αποχής να συνεδριάσει το μονομελές πειθαρχικό όργανο (στις 2/2 δηλαδή) και να εκδώσει απόφαση αυθημερόν, δεν θα τηρείται το ημερολογιακό πενθήμερο που απαιτεί ο πειθαρχικός κώδικας μέχρι τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου, η όποια ποινή επιβληθεί θα υλοποιηθεί από το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής (21/2), κόντρα σ τον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα