«Οι δύο δρόμοι»

«Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο ψηφοφόρος έχει να επιλέξει ανάμεσα από δύο δρόμους. Ο πρώτος δρόμος είναι αυτός που παρουσιάζει η Ν.Δ. και σε γενικές γραμμές αναπτύσσεται ως εξής: Η χώρα πρέπει να μείνει στον σκληρό πυρήνα των ανεπτυγμένων ευρωπαϊκών κρατών στην ευρωζώνη, να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και τις αποκρατικοποιήσεις, να μετεξελιχθεί σε ένα κανονικό δυτικό κράτος με μαζεμένο δημόσιο τομέα, κίνητρο στην ιδιωτική πρωτοβουλία, υποστήριξη της επιχειρηματικότητας.

»Μία πατρίδα με πίστη στα εθνικά δίκαια, έλεγχο της μετανάστευσης, πιστή στον προσανατολισμό του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ήτοι προσανατολισμένη στην Ευρώπη. Μία χώρα που θα πιστεύει στα εθνικά ιδεώδη και δε θα χαρίζει την ελληνική ιθαγένεια, θα πιστεύει στη στενή σχέση με την Ορθοδοξία, θα σέβεται την ιστορία, θα διασφαλίζει την παρουσία της χώρας στους μεγάλους διεθνείς οργανισμούς, όπως το ΝΑΤΟ και θα σέβεται τις θυσίες του ελληνικού λαού.

»Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ο δρόμος της παροχολογίας, του λαϊκισμού και του εμπορίου ελπίδας. Ο δρόμος των “λεφτά υπάρχουν”, των διορισμών στο δημόσιο, της υποστήριξής του κρατισμού, της σύγκρουσης με την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ, της σύγκρουσης με τα δυτικά κράτη, του ευρωπαϊκού απομονωτισμού και της εξόδου από το ευρώ. Μια χώρα στα πρότυπα της Βενεζουέλας του κ. Τσίπρα που θα ανήκει στα νότια Βαλκάνια και όχι στην Ευρώπη. Μια ηγετική ομάδα με σκληρό σταλινικό προφίλ, που επιθυμεί να βιώσει η πατρίδα μας την αριστερή διακυβέρνηση στη Δύση. Στα εθνικά θέματα (π.χ. Σκοπιανό, Κυπριακό) η τάση να είναι ενδοτική, να υποστηρίζεται ο διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, να λαμβάνουν ιθαγένεια όσοι λαθρομετανάστες επισκέπτονται τη χώρα. Ο δρόμος αυτός είναι ο δρόμος της πτώχευσης στην Οικονομία, του κρατισμού και του ενδοτισμού.

»Η σύγκρουση είναι βαθιά ιδεολογική για το τι Ελλάδα θέλουμε. Την Ελλάδα της Ευρώπης και της ελευθερίας ή την Ελλάδα των παλαιοσταλινικών και του κρατισμού. Το 2009 ο Έλληνας πίστεψε τα “λεφτά υπάρχουν” του Γιώργου Παπανδρέου και όχι την πολιτική του περιορισμού των ελλειμμάτων του Κώστα Καραμανλή και η χώρα μπήκε στο μνημόνιο. Οι ίδιοι που ψήφισαν “λεφτά υπάρχουν” και προδόθηκαν, σήμερα αμετανόητοι θέλουν να ψηφίσουν το “λεφτά υπάρχουν νο 2” του κ. Τσίπρα. Η διαφορά είναι μεγάλη. Σήμερα δεν υπάρχουν μηχανισμοί να μας δανείσουν και όλοι δεν δικαιολογούνται να λένε ότι δεν γνωρίζουν.

»Η ψήφος στις 25 Ιανουαρίου θα κρίνει το μέλλον των επομένων γενεών στις οποίες είμαστε υπόλογοι. Θα κρίνουν εάν η Πατρίδα βγει από την κρίση, αναπτυχθεί υγιώς ως ένα ελεύθερο ευρωπαϊκό κράτος ή εάν βγει από το σκληρό πυρήνα των ανεπτυγμένων κρατών και από ευρωπαϊκό κράτος γίνουμε κράτος λατινικής αμερικής ή σοβιετικού τύπου. Η ιδεολογική σύγκρουση είναι κορυφαία Ελλάδα Ελλήνων της Ευρώπης και της Ελευθερίας ή Ελλάδα λαθρομεταναστών του κρατισμού και εκτός Ευρώ. Σήμερα όλοι γνωρίζουμε και με την ψήφο μας θα γράψουμε την ιστορία της Ελλάδας για τις επόμενες γενεές. Με την Ελλάδα λοιπόν και το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα