Οι ιστορίες πετυχημένων Ελλήνων στο Novalifε

Έλληνες και Ελληνίδες που κατάφεραν να διακριθούν στους τομείς των επιχειρήσεων, του μάνατζμεντ, της υγείας, των επιστημών και των τεχνών, μπαίνουν στο μικροσκόπιο της σειράς «Success Stories» στο Novalifε.

Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για τις 3 Απριλίου στις 20:30 και κάθε Κυριακή την ίδια ώρα θα δίνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές.

Παρουσιαστής και παραγωγός της σειράς είναι ο εμπνευστής της, δημοσιογράφος, Σπύρος Κούφαλης, ενώ τη σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική επιμέλεια, έχει αναλάβει ο κορυφαίος φωτογράφος Τάκης Διαμαντόπουλος.

Στην πρώτη εκπομπή, καλεσμένος θα είναι ο επιχειρηματίας και καλλιτέχνης Βασίλης Θεοχαράκης ο οποίος θα μιλήσει για το μεγάλο πάθος του τη ζωγραφική, αλλά και την επαγγελματική του πορεία μέσα από την οικογενειακή επιχείρηση.

“Στις επόμενες εκπομπές «Success Stories» οι συνδρομητές των καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν μία σειρά από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις οι οποίες έχουν ως στόχο να αναδείξουν ιστορίες επιτυχημένων Ελλήνων αποκαλύπτοντας μικρά και μεγάλα μυστικά της επαγγελματικής τους πορείας”, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα