Οι επόμενοι μετά τον Ντι Μαρία

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση και η φωτογράφιση με τη φανέλα με το νούμερο «7» έχουν απομείνει ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είναι τέτοια μάλιστα η προσμονή των φίλων των «κόκκινων διαβόλων», αλλά και η αγωνιστική ανάγκη να τεθεί στα πλάνα του Λουίς Φαν Χάαλ που τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο ακόμα και για ντεμπούτο του ποδοσφαιριστή, αυτό το Σάββατο στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπέρνλεϊ.

Η μεταγραφή φαίνεται να αγγίζει έως και τα 80 εκατ. ευρώ, αλλά στη Μάντσεστερ φαίνεται ότι αποτελεί ειλημμένη απόφαση ώστε να ολοκληρωθούν τουλάχιστον άλλες δύο συμφωνίες ώστε να καλυφθούν τα μεγάλα κενά στο χώρο του κέντρου.

Πιο πιθανή μετακίνηση απ’ όλες φαντάζει αυτή του Ντάλεϊ Μπλιντ που ήταν στους διακριθέντες του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας. Ο Φαν Χάαλ τον θέλει στην ομάδα λόγω της ικανότητάς του να αγωνίζεται σε πάρα πολλές θέσεις με κυριότερη αυτή του αμυντικού χαφ και κατά δεύτερο λόγο ως αριστερό μπακ.

Ωστόσο, το «colpogrosso» που επιθυμούν οι απανταχού φίλοι της ομάδας είναι αυτό με τον Αρτούρο Βιντάλ. Ο Χιλιανός είναι το «μηχανάκι» στο χώρο του κέντρου που χρειάζεται ο Ολλανδός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μπορεί να βοηθήσει και στο δημιουργικό σκέλος της ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες αφού σε περίπου 6 24ωρα εκπνέει το μεταγραφικό «παράθυρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα