“Οι εργαζόμενοι θυσία στον βωμό της κυβερνητικής προπαγάνδας”

Τα “έψαλλε” στη κυβέρνηση ο Χάρης  Θεοχάρης με αφορμή το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ενώ άφησε αιχμή για την την επικείμενη απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας, απόρροια του “μαύρου” στα κανάλια που δεν εξασφάλισαν άδεια, αλλά και τις προβλέψεις για άλλες 38.000 χαμένες θέσεις εργασίας το δεύτερο εξάμηνο του 2016 στον ιδιωτικό τομέα.

“Η σφοδρότητα με την οποία επιτίθεται η κυβέρνηση στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα διχάζει τον ελληνικό λαό, καλλιεργεί τον κοινωνικό αυτοματισμό και οδηγεί την οικονομία και την κοινωνία στο απόλυτο αδιέξοδο”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Όλη η ανακοίνωσή

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αποδέχεται το λάθος της αλλά κτίζει πάνω σ’ αυτό προσδοκώντας επικοινωνιακές νίκες, τις οποίες πληρώνουν οι εργαζόμενοι που χάνουν τις δουλειές τους.

Ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί της κυβέρνησης, που υπόσχονται παροχές με το τίμημα της δημοπρασίας, ψεύδονται ενσυνειδήτως καθώς γνωρίζουν ότι το ποσό των 240 εκατομμυρίων είναι δεσμευμένο προς την εξυπηρέτηση “μνημονιακών” υποχρεώσεων. Παρομοιάζουν τα κανάλια με “αυθαίρετα” και “παράσιτα”, ενώ για τους μελλοντικούς ανέργους σφυρίζουν αδιάφορα.

Η κυβέρνηση δε φαίνεται να ιδρώνει ούτε για τις 38.000 θέσεις εργασίας που θα χαθούν το δεύτερο εξάμηνο του 2016 -σύμφωνα με έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ- από το κλείσιμο 18.100 επιχειρήσεων. Αντιθέτως, σχεδιάζει να μονιμοποιήσει χιλιάδες συμβασιούχους στους ΟΤΑ στο πλαίσιο της πολιτικής της που αντιλαμβάνεται το κράτος ως τον μοναδικό εργοδότη.

Η σφοδρότητα με την οποία επιτίθεται η κυβέρνηση στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα διχάζει τον ελληνικό λαό, καλλιεργεί τον κοινωνικό αυτοματισμό και οδηγεί την οικονομία και την κοινωνία στο απόλυτο αδιέξοδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα