Οι ιατρικές εξετάσεις κρίνουν τον Αμπιντάλ

Σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται από τη 01.00 του Σαββάτου ο Ερίκ Αμπιντάλ προκείμενου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να «κλείσει» θετικά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Την είδηση του ερχομού του Αμπιντάλ στην Ελλάδα αποκάλυψε το βράδυ της Παρασκευής Γάλλος δημοσιογράφος.

«Ο Ερίκ Αμπιντάλ μου επιβεβαίωσε ότι φεύγει απόψε με προορισμό την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Αύριο οι ιατρικές εξετάσεις», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο έγκυρος Γάλλος δημοσιογράφος, Φρανσουά Νταβίντ.

Όπως ήταν λογικό ο Γάλλος έγινε αντιληπτός από κόσμο που βρισκόταν στο αεροδρόμιο και μάλιστα δύο εξ αυτών είναι μέλη του συνδέσμου φίλων της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα και δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες με 34χρονο άσο.

Τι λέει η συνέχεια;

Ο παίκτης θα υποβληθεί σε λεπτομερέστατες ιατρικές εξετάσεις από τη στιγμή που έχει βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό λόγω της μεταμόσχευσης που έχει υποβληθεί στο ήπαρ, αλλά υπάρχει η σιγουριά ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα αφού και με τη Μονακό είχε σημαντική συμμετοχή την περσινή σεζόν με 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κι άλλες 3 στο Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη συμφωνήσει με τον Γάλλο για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα