Οι Ιταλοί «κτυπάνε» Μήτρογλου και Καρέλη!

Ελληνικό δίδυμο στη γραμμή κρούσης επιδιώκει να συνθέσει η διοίκηση της Τορίνο, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση τόσο του Κώστα Μήτρογλου, όσο και του Νίκου Καρέλη.

Ο μεν πρώτος ανήκει στη Φούλαμ, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό, ο δε δεύτερος ανήκει στον Παναθηναϊκό και φέτος έχει πραγματοποιήσει μία πολύ καλή σεζόν.

Ο Κώστας Μήτρογλου παραχωρείται από την αγγλική ομάδα, η οποία δεν κατάφερε να επανέλθει στην Premier League μετά τον περυσινό υποβιβασμό της. Το συμβόλαιό του είναι δυσβάσταχτο για τα δεδομένα των Βρετανών, οι οποίοι αξιώνουν πολύ λιγότερα χρήματα από τα 15 εκατομμύρια που έδωσαν πριν ενάμισι χρόνο στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του διεθνούς άσου. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στην Ιταλία, η Τορίνο έχει κάνει κρούση στους Άγγλους προκειμένου να πληροφορηθεί τις αξιώσεις τους, αλλά και αν παραχωρείται ωα δανεικός, ώστε να μειωθεί το κόστος της μεταγραφής του.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Καρέλη, το ενδιαφέρον της Τορίνο έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο και εξακολουθεί να υφίσταται. Άνθρωπος της ιταλικής ομάδας επικοινώνησε με τους «πράσινους» και τους ενημέρωσε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα επίκειται συγκεκριμένη πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα επιθετικού. Ο Παναθηναϊκός αποτιμά στα 3-3,5 εκατομμύρια ευρώ τον Νίκο Καρέλη, ενώ και ο ίδιος δεν έχει καμία αντίρρηση να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα