Οι Κινέζοι… ακρίβυναν τον Μήτρογλου

Τέσσερις επιθετικούς κλάσης διαθέτει πλέον η Μπενφίκα (Μήτρογλου, Σεφέροβιτς, Ραούλ Χιμένες, Ζόνας) και ο Έλληνας φορ νιώθει ελαφρώς αγχωμένος, καθώς θέλει να εξασφαλισμένα και του χρόνου αρκετά λεπτά συμμετοχής.

Είναι αρκετά ικανοποιημένος στην Μπενφίκα – κατέκτησε άλλωστε το νταμπλ όντας ο κορυφαίος της σκόρερ – ωστόσο νιώθει πως ίσως έχει έρθει η ώρα για μία νέα εμπειρία. Βέβαια, για να συμβεί αυτό πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της και η Μπενφίκα, να αποδεχθεί δηλαδή μία από τις πολλές προσφορές που ήρθαν στα γραφεία της για τον Μήτρογλου.

Τι γίνεται όμως… Η καλύτερη οικονομικά πρόταση ήρθε από την Κίνα, 45 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο ο Έλληνας παίκτης ζήτησε να μη γίνει αποδεκτή. Οι Πορτογάλοι, όμως, του διαμήνυσαν πως με μία τέτοια πρόταση στα χέρια τους (της Tianjin Quanjian) δεν μπορούν να πουν «ναι» σε προτάσεις 20 εκατομμυρίων, διότι είναι πολύ μικρές και πως θα πρέπει να έρθει πρόταση τουλάχιστον στα 30 εκατομμύρια. Οι Κινέζοι με λίγα λόγια αύξησαν την αντικειμενική αξία του Έλληνα επιθετικού.

Ο Μήτρογλου από τη στιγμή που έγινε αποδεκτή η επιθυμία του να μην πάει στην Κίνα, δεν μπορεί να απαιτήσει να φύγει για Ισπανία ή Ιταλία με λεφτά που δεν επαρκούν στη διοίκηση της Μπενφίκα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα