Οι Κινέζοι θέλουν Γκουαρδιόλα και Μέσι στη Σίτι

Το ποσό των 400 εκατομμυρίων ευρώ για την «απόκτηση» του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Λιονέλ Μέσι προτίθεται να βγάλει από το ταμείο της η Μάντσεστερ Σίτι, μετά από αίτημα των Κινέζων επενδυτών, οι οποίοι εξαγόρασαν το 13% των μετοχών του αγγλικού συλλόγου.

Η περίπτωση του Πεπ Γκουαρδιόλα φαντάζει απλούστερη σε σχέση με εκείνη του Μέσι, καθώς το συμβόλαιο του Καταλανού προπονητή με την Μπάγερν Μονάχου εκπνέει το καλοκαίρι του 2016 και ο ίδιος δεν έχει συμφωνήσει για την επέκτασή του με τους Βαυαρούς. Ωστόσο, σε πρόσφατες δηλώσεις του δήλωσε ευτυχισμένος στο Μόναχο, ενώ από το περιβάλλον του διέρρευσε πως προτιμά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οποία θα αποχωρήσει το 2017 ο Λουίς Φαν Γκάαλ, από τη Σίτι.

Όσον αφορά στον Λιονέλ Μέσι, ο Αργεντινός αποτελεί το σύμβολο της σύγχρονης εποχής της Μπαρτσελόνα και θεωρείται απίθανο να τον αφήσει να φύγει, εκτός και αν το θελήσει ο ίδιος. Τα 400 εκατομμύρια αναφέρονται στη ρήτρα του συμβολαίου του.

Σε κάθε περίπτωση, οι Κινέζοι θέλουν κάτι ακραία εντυπωσιακό, ούτως ώστε να παρουσιάσουν το προϊόν ενδυναμωμένο στην ασιατική αγορά και να προκαλέσουν το μεγαλύτερο δυνατό θόρυβο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα