Οι κλήσεις του Σκίμπε για τα φιλικά στην Αυστραλία

Την προεπιλογή του για τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική μας ομάδα σττην Αυστραλία έκανε ο Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος για αρχή καλεί 31 παίκτες (κάποιοι θα κοπούν).

Θυμίζουμε ότι τα ματς είναι προγραμματισμένα για τις 4 και τις 7 του Ιούνη στο Σίδνεϊ και στη Μελβούρνη αντίστοιχα που σημαίνει ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες η αποστολή θα πρέπει να πετάξει την 1η του Ιούνη. Ωστόσο, στις κλήσεις βρίσκονται δύο παίκτες του Ολυμπιακού (Σιόβας και Φορτούνης) και δύο παίκτες της ΑΕΚ (Μάνταλος, Αραβίδης) και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, πριν από τη συγκεκριμένη μέρα δεν μπορεί να διεξαχθεί ο τελικός.

Με λίγα λόγια, είτε δε θα γίνει τελικός, είτε θα μείνουν εκτός αποστολής οι τέσσερις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Οι 31 της προεπιλογής του Γερμανού προπονητή είναι:

Καρνέζης, Καπίνο, Βύντρα, Κίτσιου, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέμπας, Κονέ, Μανιάτης, Μάνταλος, Πέλκας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Φετφατζίδης, Φορτούνης,  Αραβίδης, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου, Μπακασέτας, Παπάζογλου, Χριστοδουλόπουλος

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα