Οι λεπτομέρειες της δικαστικής διαμάχης Λιβιεράτου – Αδάμ

Στη δημοσιότητα έρχονται οι λεπτομέρειες της δικαστικής διαμάχης του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, αρχικά το πόσο που έδινε ως διατροφή ο γνωστός τραγουδιστής στην πρώην σύζυγό του για την ανατροφή των παιδιών τους ανερχόταν στα 1.000 ευρώ μηνιαίως.

Λόγω των δυσκολιών, όμως, που αντιμετώπισε ο Λάμπης Λιβιεράτος, τα τελευταία χρόνια, οι δυο τους βρέθηκαν ξανά στη δικαστική αίθουσα για να μειωθεί το ποσό αυτό. Ο ίδιος δήλωσε πως το εισόδημά του μηνιαίως δεν ξεπερνά τις 2.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να ζητά από το δικαστήριο να μειωθεί το ποσό της διατροφής στα 300 ευρώ. Η έδρα αρνήθηκε το ποσό αυτό, ως εκ τούτου το ποσό της διατροφής διαμορφώθηκε στα 600 ευρώ και για τα δύο παιδιά.

Παράλληλα, βέβαια, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει χρέη, λόγω παλαιότερων επιχειρηματικών βημάτων του, ύψους €1.000.000. Μάλιστα, οι συντελεστές της εκπομπής «Το Πρωινό», συζητώντας το συγκεκριμένο θέμα το πρωί της Δευτέρας, ανέφεραν πως ίσως γι’ αυτό η Εύη Αδάμ είναι ανοιχτή σε κάθε επαγγελματική πρόταση που της γίνεται ώστε να έχει επαρκές εισόδημα για την ανατροφή των παιδιών της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εύη Αδάμ σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αναφέρει: «Όταν όλο αυτό το διάστημα μεγάλωνα μόνη μου, χωρίς βοήθεια, τα παιδιά μου, ό,τι αναμνήσεις έχω είναι από αυτά και όχι από τον γάμο μου. Από αυτό συμπεραίνω ότι μάλλον δεν είχαμε και τόσο ουσιαστική επικοινωνία με τον πρώην σύζυγό μου. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα, θα το θυμόμουν. Τα πρώτα χρόνια ήταν σίγουρα φανταστικά. Αλλά δυστυχώς πρέπει να ομολογήσω ότι αυτό οφειλόταν στην έλλειψη των μεγάλων ευθυνών που ήρθαν αργότερα».

(ΠΗΓΗ: yupiii.gr)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα