Οι Μαδριλένοι εξετάζουν πάλι τον Ρομπέρτο!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει Ρομπέρτο! Καθόλου παράξενο θα σκεφτεί κανείς, αφού η συγκεκριμένη ομάδα τον έχει εντάξει στο ρόστερ της τρεις φορές στο παρελθόν. Όλα δείχνουν, όμως, πως την τέταρτη φορά τον θέλει για βασικό και όχι για παροπλισμένο αναπληρωματικό.

Ο Ρομπέρτο γεννήθηκε 20 χιλιόμετρα μακριά από το προπονητικό κέντρο της Ατλέτικο, στη Φουενλαμπράδα και ήταν μάλλον φυσιολογικό να καταλήξει στη συγκεκριμένη ομάδα σε ηλικία 19 ετών, όταν το ταλέντο του άρχισε να διαφαίνεται. Ωστόσο, ούτε το 2005 που ενσωματώθηκε με το σύλλογο, ούτε το 2009 που επέστρεψε, ούτε καν το 2013 που γύρισε και πάλι (και δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό) κατάφερε να στεριώσει στο σύλλογο!

Παρ’ όλα αυτά, οι Ισπανοί γράφουν πως εξετάζεται πολύ σοβαρά η περίπτωσή του. Θα είναι παράδοξο να δώσουν τα 8.000.000 ευρώ που ζητάει πλέον ο Ολυμπιακός, αλλά εδώ που τα λέμε, χάρη στις εντυπωσιακές του παρουσίες με την ελληνική ομάδα στο Champions League ανέβηκε κατακόρυφα η αξία του. Μένει να δούμε αν η Ατλέτικο τον θέλει πραγματικά ή αν απλά ενδιαφέρεται φιλολογικά. Και είναι σίγουρο πως ο Ρομπέρτο, παρά το ότι θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία, αποκλείεται να πάει στην Ατλέτικο αν δεν πάρει διαβεβαιώσεις πως θα είναι βασικός.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα