Οι μασκοφόροι ληστές με ανάγκασαν να φύγω

Βόμβα Μεχντί Καρσελά για το λόγο που επέστρεψε στο Βέλγιο

Μπορεί να έκανε ήδη το ντεμπούτο του με την φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, όμως ο βελγικός σύλλογο διοργάνωσε ειδική τελετή για να παρουσιάσει την επιστροφή του Μεχντί Καρσελά στον σύλλογο που τον ανέδειξε.

Ο Μαροκινός εξτρέμ, αφού μίλησε για τον στόχο του να κατακτήσει το πρωτάθλημα, παραδέχθηκε ότι είναι ακόμα στο 60-70% και αποκάλυψε τους λόγους που τον ώθησαν στην έξοδο από τον Ολυμπιακό: 

«Είχα συμφωνήσει με την Σταντάρ Λιέγης εδώ και τρεις εβδομάδες. Είχα συναντήσει τον Ολιβιέρ Ρενάρ στην Ελλάδα και είχαμε δώσει τα χέρια.. Ο Όσκαρ Γκαρθία ήθελε να με κρατήσει. Μιλήσαμε αρκετές φορές μετά την άφιξή του. Μου έλεγε ότι μαζί του θα αισθανόμουν πιο άνετα στο κλαμπ, αλλά το πρωτάθλημα δεν μου έλεγε πολλά. Υπάρχει κι ένας άλλος λόγος πιο ανθρώπινος που έφυγα. Δύο φορές διέρρηξαν το σπίτι μου, δεν πήγαινε άλλο. Είναι δύσκολο να μείνεις άλλο εκεί, όταν η κοπέλα σου έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές, που φορούσαν μάσκες..

Χρειάστηκε να της πω χιουμοριστικά ότι ήταν εξαιτίας του Haloween για την ηρεμήσω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαροκινός εξτρέμ, που ολοκλήρωσε: «Σκέφτηκα να παραμείνω, αλλά μίλησα για την κατάστασή μου στον κόουτς και με κατάλαβε. Προτιμούσα να επιστρέψω στη Σταντάρ. Αν έχω μετανιώσει που πήγα εκεί; Όχι, ήταν μία καλή εμπειρία.

Γνώρισα μία καινούργια χώρα, αγωνίστηκα σε καλά παιχνίδια στο Champions League και κρατάω τους 4-5 πρώτους μήνες εκεί, όπου όλα πήγαν καλά εκεί για μένα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα