Οι Πορτογάλοι στέλνουν Λούκας στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα στόπερ ηγέτη και ο πορτογαλικός Τύπος πιστεύει πως αυτός μπορεί να είναι ο Βραζιλιάνος κεντρικός οπισθοφύλακας της Μποαβίστα, Λούκας

O 26χρονος ήρθε δειλά-δειλά στην Ευρώπη πριν από πέντε χρόνια κι αφού περιορίστηκε σε μέτρια πρωταθλήματα όπως αυτά της Μολδαβίας και της Σκωτίας, έκανε πέρσι σούπερ πρωτάθλημα με την Μποαβίστα, σε βαθμό που ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας του Οπόρτο μπορούσαν να φανταστούν.

Έτσι, κι αφού του χρόνου το συμβόλαιό του λήγει, αποφάσισαν να τον πουλήσουν για να βγάλουν λεφτά που δεν… υπολόγιζαν ότι μπορούν να εξασφαλίσουν. Η χρηματιστηριακή του αξία δεν ξεπερνά το εκατομμύριο, αλλά οι Πορτογάλοι αξιώνουν δύο, καθώς βλέπουν ενδιαφέρον κι από πολλές ομάδες (στο παιχνίδι βρίσκεται και η Φούλαμ).

Στον Ολυμπιακό έχουν συλλέξει πληροφορίες σχετικά με την περσινή εξαιρετική του σεζόν και είναι αποφασισμένοι να ρισκάρουν, παρά το ότι πρόκειται έναν παίκτη χωρίς μεγάλο βιογραφικό. Οι Πειραιώτες, άλλωστε, δεν μπορούν συνεχώς να στοχεύουν σε παίκτες μεγάλης αξίας που βρίσκονται σε αγωνιστική πτώση, πρέπει ενίοτε να ρισκάρουν και με επιλογές τέτοιου τύπου.

Ο Λούκας αγωνίστηκε πέρσι σε 34 ματς και δεν βγήκε αλλαγή ούτε… δευτερόλεπτο (πάνω από 3.100 αγωνιστικά λεπτά). Δέχθηκε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δύο κόκκινες, αμφότερες στις… καθυστερήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα