Οι πράσινες «μαύρες μέρες»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, είχε ισχυριστεί στα μέσα Δεκεμβρίου πως «η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά του Παναθηναϊκού». Στην πραγματικότητα, όπως δήλωσε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Παναθηναϊκός «είναι σε διαδικασία πτώχευσης. Είναι τόσα πολλά τα χρέη, που για να συντηρηθείς, πρέπει να πουλάς. Να σκεφτούμε ότι έχουμε ένα ωραίο σπίτι, με όλα μέσα τα καλά μας πράγματα και χρωστάμε. Τι κάνουμε για να επιβιώσουμε; Πουλάμε την τηλεόρασή μας και δεν θα βλέπουμε. Θα πουλήσουμε τον καναπέ μας και θα καθόμαστε στο πάτωμα. Θα πουλήσουμε την τραπεζαρία και θα τρώμε όρθιο. Αυτό γίνεται στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή».

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι σήμερα -με την ανοχή του Διαιτητικού Δικαστηρίου- έχει καταφέρει να αποφύγει την ενεργοποίηση της πεντάδας… «ωρολογιακών βομβών». Δεν έχουν εκδικαστεί οι προσφυγές των πέντε πρώην «πράσινων» παικτών. και συγκεκριμένα των Τελάντερ, Ταυλαρίδη, Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ.

Για να μην αρχίσει η ΕΠΟ το κόψιμο των βαθμών, μήπως ο Ουζουνίδης έπρεπε να προσθέσει τη λαϊκή έκφραση «τι να κάνω, να πουλήσω το κορμί μου…»; Έτσι όμως θα έβαζε ιδέες στον Κωνσταντίνου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα