Οι πρώτες δηλώσεις του Τάκη Λεμονή στο Ρέντη

Ο Τάκης Λεμονής προπόνησε τους παίκτες του Ολυμπιακού για πρώτη φορά και στη συνέχεια έκανε τις καθιερωμένες του δηλώσεις, σχολιάζοντας αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

«Υπάρχουν δυσκολίες σ’ έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω εάν είναι πιο δύσκολη αυτή η φορά από τις προηγούμενες όμως νιώθω μεγάλη όρεξη και μεγάλη πείνα για να κατακτήσουμε τους τίτλους με την ομάδα. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι για να τ’ αλλάξεις όλα. Υπάρχει δουλειά, ο παράγοντας άνθρωπος και η ψυχολογία. Σήμερα κάναμε προπόνηση μόνο με δέκα παίκτες και με παιδιά από την Νέων. Δεν πρέπει να κλείσουμε τα μάτια μας στα προβλήματα που υπάρχουν. Πρέπει να τα δούμε. Ο χρόνος που έχουμε μπροστά μας είναι λίγος».

Για την εικόνα που έχει για την ομάδα τόνισε: «Έχω πολύ καλή άποψη για την ομάδα. Την έχω παρακολουθήσει σε αρκετά ομάδα. Ενημερώνομαι συνεχώς από χθες σε θέματα της φυσικής κατάστασης γιατί έχουμε ακούσει αρκετά σε θέματα κούρασης. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να το δούμε. Γιατί όταν κάτι δεν πάει καλά δεν φταίει ένα πράγμα αλλά ένας συνδυασμός πραγμάτων», τόνισε και ολοκλήρωσε λέγοντας «Ο σχηματισμός που θα χρησιμοποιήσουμε θα εξαρτάται από τους παίκτες και τα χαρακτηριστικά που θα έχουν. Εμείς θα κοιτάξουμε να τα αξιοποιήσουμε όλα αυτά. Στόχος είναι να στηριχτούμε σε περισσότερους παίκτες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα