Οι πρώτοι τρεις στη λίστα των «κόκκινων διαβόλων»!

Μπορεί να μην διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο στην Premier League, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουίς Φαν Γκάαλ διεκδικεί και – πιθανότατα – θα κερδίσει τον τίτλο της ομάδας που ξοδεύει τα περισσότερα για την ενίσχυσή της!

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ολλανδός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» έχει βγάλει τη λίστα με τις αρχικές του επιθυμίες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με πιο απλά λόγια, ο Λουίς Φαν Γκάαλ, πριν καν ολοκληρωθεί το μισό της τρέχουσας σεζόν, και αφού το καλοκαίρι που πέρασε δαπάνησε σχεδόν 200 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές, σχεδιάζει να επαναλάβει τον… άθλο του το επόμενο καλοκαίρι, ξεκινώντας με μία τριάδα παικτών, η οποία θα «ελαφρύνει» σχεδόν κατά 150 εκατομμύρια ευρώ το ταμείο της Μάντσεστερ!

Στις τρεις πρώτες θέσεις της λίστας του ενόψει καλοκαιριού, βρίσκονται ο Αριέν Ρομπέν από την Μπάγερν Μονάχου, ο Ματς Χούμελς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και ο Ντάνι Άλβες από την Μπαρτσελόνα. Ο τελευταίος μένει ελεύθερος από τους «μπλαουγκράνα», οπότε το κόστος θα περιοριστεί στην κάλυψη των απαιτήσεών του.

Όσον αφορά τον Χούμελς, η Μπορούσια αρνήθηκε πρόσφατα προσφορά των 40 εκατομμυρίων. Αν συνυπολογίσουμε ότι ο διεθνής Γερμανός αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το οποίο κατέκτησε η ομάδα του, αντιλαμβάνεστε πως το κόστος απόκτησής του θα είναι αρκετά μεγαλύτερο, ίσως και να ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Η περίπτωση του Ρομπέν αποτελεί επίσης μεγάλη πρόκληση. Η Μπάγερν δεν παραχωρεί τον διεθνή Ολλανδό. Για να το κάνει, θα πρέπει να καλυφθεί η αξία του, η οποία, στην παρούσα φάση, είναι απροσδιόριστη. Στην Αγγλία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να φτάσει ακόμη και τα 90 ή 100 εκατομμύρια η συγκεκριμένη κίνηση, δίχως να υπολογίζονται οι απολαβές του παίκτη!

Αυτά τα… ολίγα ετοιμάζει για το καλοκαίρι ο Λουίς Φαν Γκάαλ, αρκεί να βρίσκεται το διάστημα εκείνο στον πάγκο της Μάντσεστερ. Διότι αν και φέτος οι «μπέμπηδες» παραμείνουν… άσφαιροι, δεν αποκλείεται ο Ολλανδός να έχει τη μοίρα του… Σκωτσέζου Ντέιβιντ Μόγιες και να εγκαταλείψει νωρίτερα το καράβι!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα