Οι πυροβολισμοί στο μπαρ του συντρόφου της Μαρίας Ηλιάκη

Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει το ένοπλο επεισόδιο που φέρεται να διαδραματίστηκε έξω από το μπαρ που διατηρούν στον Πειραιά ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, Νεκτάριος Γαλίτης και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso , ένα ζευγάρι μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με τους ιθύνοντες του καταστήματος, που τους απαγόρευσαν την είσοδο σε αυτό, λόγω μέθης, είχε ως αποτέλεσμα ο 47χρονος ενοχλημένος άντρας να βγάλει ένα όπλο και να αρχίσει να πυροβολεί στον αέρα. Οι επιχειρηματίες ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και μετά από μία ώρα ο δράστης εντοπίστηκε, συνελήφθηκε και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για παράνομη οπλοχρησία.

Έχοντας όμως δημιουργηθεί ένα κύμα παραφιλολογίας γύρω από το ένοπλο επεισόδιο, κάνοντας πολλούς να διαδίδουν ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν εντός του νυχτερινού κέντρου, οι ιθύνοντες αυτού, με ανακοίνωσή τους, θέλησαν να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, σχετικά με τα ανακριβή δημοσιεύματα περί «πυροβολισμών σε μπαρ στον Πειραιά», θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως το εν λόγω ζευγάρι ποτέ δεν εισήλθε στον χώρο μας διότι ευρισκόντουσαν σε κατάσταση μέθης και αρνηθήκαμε την είσοδό τους προς αποφυγήν επεισοδίων εντός του καταστήματος. Έπειτα, κατά την αναχώρηση με το όχημά τους επί της οδού Φίλωνος με κατεύθυνση προς Μπουμπουλίνας, σταμάτησαν και πυροβόλησαν στον αέρα τρεις φορές και εν συνεχεία έφυγαν. Κανένα επεισόδιο δεν έγινε εντός του χώρου μας» .

Ο συνιδιοκτήτης του μπαρ και φίλος του Νεκτάριου Γαλίτη,Μιχάλης Ιατρόπουλος, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη ξέσπασε για τις ανακρίβειες που ακούστηκαν.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα