Οι… πόντοι του Άρνεσεν, η πίεση για Σάντος και ο Τούντορ

Είναι φανερό ότι στον ΠΑΟΚ κάτι δεν πηγαίνει καλά. Οι παραιτήσεις του Αγγελίδη από το πόστο του προέδρου και του Βεζυρτζή από το πόστο του αντιπροέδρου, δεν αφήνουν περιθώρια για… μπαλώματα και άλλες ερμηνείες.

Τις τελευταίες μέρες συνέβησαν πολλά στον ΠΑΟΚ. Οι «αντίπαλες δυνάμεις» συγκρούστηκαν και ο Ιβάν Σαββίδης κλήθηκε να βάλει μία τάξη, αποφασίζοντας ποιους θα στηρίξει και ποιους όχι. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου έκανε την επιλογή του. Κράτησε τον Τούντορ στον πάγκο, διατήρησε τον Άρνεσεν στο πόστο του και εξανάγκασε σε παραίτηση τους υπολοίπους.

Ωστόσο, μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, κανείς δεν βγήκε αλώβητος. Ο Ιγκόρ Τούντορ μπορεί να απέφυγε την απόλυση και να φαντάζει δυνατός, ωστόσο πηγές μέσα από την ομάδα αναφέρουν ότι πήρε παράταση ζωής και τίποτε περισσότερο. Αν η ομάδα βελτιωθεί, θα βγάλει τη χρονιά και θα αξιολογηθεί στο τέλος. Αν δεν υπάρξει βελτίωση, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα…

Στο σημείο αυτό «δένει» το σενάριο για τον Φερνάντο Σάντος. Ο Ιβάν Σαββίδης δέχεται πιέσεις από τους συνεργάτες του να απευθυνθεί σε σίγουρες λύσεις, προτείνοντας την επιστροφή του Πορτογάλου. Προφανώς έχουν μιλήσει μαζί του και έχουν διακρίνει μία διάθεση επιστροφής. Διαφορετικά δεν θα έχει λογική το όλο εγχείρημα.

Μεγάλος χαμένος, όπως φαίνεται, είναι ο Φρανκ Άρνεσεν, οι μεταγραφές του οποίου δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Ο Δανός έχει χάσει αρκετούς πόντους, ενώ και τον Γενάρη δεν κατάφερε να κάνει κάτι, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ σε θέσεις που υστερούσε.

Το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα καυτό για τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς οι αλλαγές που θα γίνουν – για μία ακόμη φορά – θα είναι σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα