Οι «Ρωμαίοι» θέλουν στο… Κολοσσαίο τον Νάτχο!

Μία εξαιρετική περίπτωση, με ελάχιστο κόστος θεωρείται για την ομάδα της Ρόμα ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μπίμπρας Νάτχο, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι!

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των «Ρωμαίων», παρά το γεγονός ότι έχουν να ανταγωνιστούν ένα εύρωστο σωματείο όπως είναι η αγγλική Τότεναμ. Ο Νάτχο αποτελεί μία πολύ καλή λύση για τη μεσαία γραμμή της Ρόμα, η διοίκηση της οποίας έχει τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή από τότε που αγωνιζόταν στο ρωσικό πρωτάθλημα με την Ρουμπίν Καζάν. Μάλιστα, γίνεται αναφορά στις προσωπικές διακρίσεις του Ισραηλινού, ο οποίος είχε κερδίσει αρκετές φορές τον τίτλο του κορυφαίου μέσου.

Οι Ρωμαίοι θέλουν να ξεκαθαρίσουν τα θέματα της παραμονής του προπονητή, Ρούντι Γκαρσία και του Μίλαν Πιάνιτς, πριν προχωρήσουν στην οριστικοποίηση της πρότασής τους προς τον Νάτχο. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η ενδεχόμενη μεταγραφή του Ισραηλινού στη Ρόμα θα κοστίσει μόλις 2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο αφορά στις απολαβές του παίκτη και του ατζέντη του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα