Οι τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν και διαμελίζουν αιχμαλώτους (φωτο &βίντεο)

Οι φρικαλεότητες από το Ισλαμικό κράτος δεν έχουν τελειωμό αφού οι τζιχαντιστές δημοσίευσαν μια σειρά νέων βίντεο μαγνητοσκοπημένων στην Υεμένη, όπου η βαρβαρότητα ξεπερνά κάθε φαντασία.

Στα τέσσερα βίντεο βλέπουμε αντάρτες Χούτι, οι οποίοι μάχονται ενάντια στη Σαουδική Αραβία, στην Αλ Κάιντα και στο Ισλαμικό Κράτος, να εκτελούνται με διαφορετικούς τρόπους.

Έξι άνδρες ανατινάχθηκαν με αντιαρματικό εκτοξευτή. Άλλους έξι τους έβαλαν σε μια βάρκα, τους άνοιξαν στη θάλασσα και τους ανατίναξαν. Σε τέσσερις κρέμασαν γύρω από τους λαιμούς από ένα βλήμα όλμου και εννέα αποκεφαλίστηκαν με κοφτερά μαχαίρια.

 

Οι τέσσερις που στάθηκαν με τα βλήματα όλμων γύρω από τους λαιμούς τους, ανατινάχτηκαν γινόμενοι κομμάτια.

tzixantistes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τους έξι που έβαλαν σε μια βάρκα τους ανατίναξαν μέσα στη θάλασσα. Άγνωστο από που «εμπνεύστηκαν» αυτό τον τρόπο εκτέλεσης:

tzixantistes 1tzixantistes 2tzixantistes 3Έξι στήθηκαν πάνω σε κάτι βράχια, δεμένοι πισθάγκωνα για να μην μπορούν να αποδράσουν, και απέναντί τους στήθηκε ένας εκτοξευτήρας που έριξε καταπάνω τους μια ρουκέτα που τους διαμέλισε.

 

 

 

 

 

 

Εννέα ακόμα αποκεφαλίστηκαν με τον κλασικό τρόπο που επιλέγει το Ισλαμικό Κράτος, δηλαδή του ομαδικού αποκεφαλισμού.

Τους έβαλαν στη σειρά, στα γόνατα, και πίσω από τον καθένα Χούτι ήταν και ένας τζιχαντιστής με ένα μαχαίρι για να του «πριονίσει» τον λαιμό.

tizxxantistes 4

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα