Οι τραυματισμοί… δίνουν φανέλα βασικού στον Αμπέντ!

Ο Μεχντί Αμπέντ πρωταγωνίστησε στο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκού, παραμένοντας τελικά στη Νιούκαστλ, καθώς οι «πράσινοι» δεν διέθεταν την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσουν.

Όπως φαίνεται, ο 22άχρονος μεσοεπιθετικός θα βγει κερδισμένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς το ρεπορτάζ από την Μεγάλη Βρετανία, τον παρουσιάζει να φλερτάρει με τη βασική ενδεκάδα του Άλαν Πάρντιου, μετά τους τελευταίους τραυματισμούς που έπληξαν την ομάδα της Νιούκαστλ. Ο Αμπέντ έκανε δηλώσεις στον βρετανικό Τύπο και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε για έναν χρόνο, ως δανεικός…

«Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα μου συμβεί στο μέλλον. Τώρα όμως, τα πάντα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό μου. Θέλω να παραμείνω εδώ και να αποδείξω στους ανθρώπους της ομάδας ότι μπορώ να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Η Premier League είναι το μεγαλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Παίζοντας σε αυτό το επίπεδο, μόνο κέρδος θα έχω. Έχω υπομονή και δουλεύω σκληρά. Κατέκτησα αρκετή εμπειρία όταν αγωνίστηκα ως δανεικός. Στον Παναθηναϊκό ωρίμασα σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Θέλω να συνεχίσω. Πραγματικά έμαθα πολλά εκεί. Έπαιξα πολύ. Ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο και αυτό ακριβώς έκανα. Θέλω να περάσω στο επόμενο επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα