Οι τρεις διαιτητές σφύριξαν την έναρξη…

Στην τελική ευθεία μπήκε η υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» που υποτίθεται ότι λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Η Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο για να μάθει το φίλαθλο κοινό της χώρας αν όντως… υποτίθεται πως υπάρχει οργάνωση ή αν πράγματι κάποιοι άνθρωποι στήνουν υπόγεια το ελληνικό ποδοσφαιρικό σκηνικό.

Ο ειδικός εισαγγελέας-ανακριτής που ξεκινά τις κλήσεις είναι ο Γιώργος Ανδρεάδης, από το γραφείο του οποίου θα περάσουν πρώτα τρεις Έλληνες διαιτητές, οι κύριοι Απόστολος Αμπάρκιολης, Γιάννης Κάμπαξης και Κώστας Ιωαννίδης. Αφού ολοκληρώσουν τις απολογίες τους, σειρά θα πάρουν πέντε μέλη (πρώην και νυν) πειθαρχικών επιτροπών της ΕΠΟ και της Football League, οι κύριοι Γιώργος Βλάσσης, Χαρίλαος Ζυγογιάννης, Ιωάννα Παντελοπούλου, Μαρία Αναστασάκη και Λευτέρης Ζάμπρας.

Μετά τους οκτώ σειρά θα πάρουν οι φερόμενοι ως ηγέτες της οργάνωσης, ενώ οι πληροφορίες λένε πως ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς θα καλέσει περισσότερους από 16 που λογίζονταν αρχικά ως μέλη της οργάνωσης. Σημειώνεται δε, πως τις κλήσεις για απολογία των κατηγορούμενων αναμένεται να ακολουθήσει και η απαγγελία των κατηγοριών (εκτός αν αλλάξει κάτι από τις καταθέσεις και την ανάκριση), κάτι που σημαίνει ότι μετά από 2-3 εβδομάδες θα ακολουθήσουν και οι τελικές απολογίες των κατηγορούμενων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα