«Οι ψηφοφόροι της Χ.Α. είναι φασισταριά και εγκληματίες»

Δριμύτατη επίθεση στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, δηλώνοντας ότι δεν είναι απλά «πεπλανημένοι ή βλαμμένοι (…) αλλά φασισταριά και εγκληματίες» και δεν είναι δυνατό τα κόμματα του κοινοβουλευτικού τόξου να επιχειρούν να αλιεύσουν ψήφους από αυτούς.

«Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος είχε μια ωραία ιδέα να βγουν όλοι, όπως ο Γιουνκέρ και ο Σουλτς και να πουν όλοι οι Έλληνες ηγέτες του συνταγματικού τόξου, να κάνουν μια κοινή δήλωση αποκήρυξης των ψήφων της Χ.Α. Να μην πουν απλά ότι είναι καθυστερημένοι, πεπλανημένοι, βλαμμένοι, αλλά ότι πιστεύουμε ότι μετά από δύο χρόνια και μετά από τα τόσα αποκαλύφθηκαν για τη φασιστική δράση της οργάνωσης είναι φασίστες. Αυτά τα φασισταριά, αυτοί οι τραμπούκοι και αλήτες, οι εγκληματίες… θα τους ζητήσουμε τώρα να μας δώσουν την ψήφο τους; Και θα βγαίνουν να μας κοροϊδεύουν ότι δεν δίνουν πουθενά την ψήφο τους, παρά μόνο στη Χ.Α.; Είναι χάλι αυτό, είναι κατάντια της Δημοκρατίας» δηλώνει στο Βήμα FM.

Αναφορικά με το άνοιγμα της Κουμουνδούρου στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, επισήμανε ότι «είναι πολιτικά ηλίθιο αυτό που έκαναν». «Αν δεν είχα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα έφευγα σήμερα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Υπήρξε μεγάλη αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτές τις δηλώσεις και έπεσε μεγάλο κράξιμο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και είναι ένα απίστευτο σκάνδαλο να φλερτάρει η Αριστερά με τη Χρυσή Αυγή» τόνισε.

«Δεν τους βγαίνει πολιτικά, διότι βγήκε χθες ο Κασιδιάρης καταχαρούμενος και τρισευτυχισμένος, διότι αυτό που θέλει και είναι ο αριστερός εμφύλιος, να μαλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΚΕ για τους ψηφοφόρους της ΧΑ και ποιος θα τους πάρει, είπε ότι ‘χαιρόμαστε πάρα πολύ που μας θέλουν και δεν θα ψηφίσουμε κανέναν, αλλά τη Χ.Α. Είναι πολιτικά ηλίθιο αυτό που έκαναν!»

Σύμφωνα με τον γι’ αυτό το πύων που λέγεται Χ.Α. δεν έχει ευθύνη μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε θα παίξουμε μπακότερμα τον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα. Οι ευθύνες είναι και στη ΝΔ και στους ΑΝΕΛ και παντού. Βλέπω μια εθελοτυφλία του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά περιόδους ιστορικές έχει επαναληφθεί η εθελοτυφλία αυτή της Αριστεράς. (…). Το κάνουν από στενομυαλιά και εθελοτυφλία, αλλά θέλω να διευρύνουμε το κάδρο, διότι είναι άδικο να το περιορίσουμε μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε.

«Αν δεν είχα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ πριν από τέσσερις μήνες, θα έφευγα τώρα σίγουρα. Δεν υπάρχει περίπτωση μπροστά σε τέτοιο καιροσκοπισμό. Νομίζω ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος της Αριστεράς, μπροστά σε τέτοιο καιροσκοπισμό, ντρέπεται. Απλώς ντρέπεται. Τίποτε άλλο…» σχολιάζει.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα