Οι όροι του Πογιέτ για να μείνει

Δύσκολους… όρους θέτει για την παραμονή του στον πάγκο της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ, καθώς ζητά να… πέσει περισσότερο χρήμα ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και να έχει εκείνος τη διαχείριση του μπάτζετ, κάτι που δεν συνάδει με τη γενικότερη φιλοσοφία στην Ελλάδα.

Ο Ουρουγουανός δέχθηκε την πολυπόθητη κρούση για την ανανέωση του συμβολαίου του στην Ένωση. Η διοίκηση θέλει να τον κρατήσει, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένη να απαρνηθεί τις… αρχές της, δηλαδή το χαμηλό «βιώσιμο» μπάτζετ και τον έλεγχο των οικονομικών δεδομένων.

Ποιοι είναι οι όροι του Γκουστάβο Πογιέτ;

1)Να έχει τον απόλυτο έλεγχο στις μεταγραφές. Αυτό σημαίνει ότι θα μπει στο περιθώριο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, οι οποίοι ήταν επιφορτισμένοι με το συγκεκριμένο κομμάτι. Πόσες πιθανότητες έχει κάτι τέτοιο; Μηδαμινές…

2)Να υπάρξει αυξημένο μπάτζετ μεταγραφών και να έχει εκείνος τον απόλυτο έλεγχο της διαχείρισης. Το συγκεκριμένο αίτημα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το πρώτο. Ωστόσο, «κολλάει» και στη γενικότερη φιλοσοφία της Ελλάδας, αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος σαφώς και επιθυμεί να έχει εκείνος τον έλεγχο των οικονομικών. Με άλλα λόγια, ο Ουρουγουανός θέλει αν εφαρμόσει το αγγλικό μοντέλο, το οποίο όμως, δεν… εφαρμόζεται στην Ελλάδα.

3)Αύξηση αποδοχών. Ο Πογιέτ ανέλαβε την ΑΕΚ τον Οκτώβριο και συμφώνησε για 400.000 μέχρι το τέλος της σεζόν. Θέλει περισσότερα. Αυτό είναι καθαρά θέμα δυνατοτήτων και διάθεσης της διοίκησης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα