Οι ROMEO(Ι) ξανά «χτυπούν»!

Ο Λευτέρης Πανταζής μαζί με τους Βασιλική Νταντά, Γιώργο Δασκαλάκη, Θοδωρή Φέρρη και Tus από τις 14 Νοεμβρίου στο ROMEO, σε μια νέα πρόταση διασκέδασης στο πιο HOT SPOT της παραλιακής!

Από την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, το party ξεκινά! Το ROMEO, brand name της νυχτερινής διασκέδασης εδώ και πολλά χρόνια, θα συνεχίσει σταθερά και φέτος το χειμώνα να δίνει το παλμό του κεφιού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανανεωμένοι, κεφάτοι, με ένα άκρως ανεβαστικό μοντέρνο πρόγραμμα που θα καλύψει όλα τα γούστα…αφού τα έχει όλα!

Ο διαχρονικός διασκεδαστής Λευτέρης Πανταζής, στην καλύτερη του φάση και με μια μεγάλη φόρα επιτυχίας απο τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο ROMEO, επανέρχεται δυναμικά, καλώντας «Άπιστους» και «Αντι-άπιστους» , να ζήσουν το απόλυτο «Έρωτα» κεφιού μέχρι το πρωί, κάνοντας σίγουρα τα βράδια μας ένα «Έργο Τέχνης»!

Η πολλά υποσχόμενη λαϊκή φωνή Βασιλική Νταντά, έρχεται με τέρμα τα γκάζια! Ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της «Μοναξιά καλή μου φίλη», «Άντρας δεν είσαι» «Ούτε να σε ξαναδώ», «Μην αργείς», θα μας απογειώσει!

Ο Γιώργος Δασκαλάκης με την σειρά του, με τις επιτυχίες του «Τι τραβάω εγώ με σένα», «Είμαι εσύ», «Ένα –μηδέν» να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών επίσημων charts, μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.
«Τα αμαρτωλά σου μάτια ερωτεύτηκα» θα μας τραγουδάει ο Θοδωρής Φέρρης, γιατί καθόλου «Έτσι απλά», έχει τον μοναδικό μουσικό τρόπο να κάνει την διαφορά!

Μαζί τους ο αγαπημένος της νεολαίας, ράπερ ΤUS, σε ένα non stop club dance remix πρόγραμμα που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!

Ένας για όλους, όλοι για έναν, και όλοι μαζί για εσάς και την απόλυτη διασκέδαση σας, έρχονται από τις 14 Νοεμβρίου στο ROMEO!
Romeo Plus:
Διεύθυνση: Ελληνικού 1-Ελληνικό
Ημέρες Λειτουργίας: Πέμπτη- Παρασκευή-Σαββάτο
Ιστότοπος: www.romeoclub.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα