Οι vip βρήκαν την «ισορροπία» τους στον Άγιο Δημήτριο (εικόνες)

Το πρώτο μεγάλο opening party για τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε στην καρδιά του Αγίου Δημητρίου σε μια βραδιά που ήταν όλοι εκεί.

Προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο αλλά και οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του athens crowd έδωσαν το παρόν στο νέο personal γυμναστήριο “Find Balance”.

Σκοπός της Ένης Αργυρού και της Ντόρας Γκουγκούση, που είναι οι εμπνεύστριες του «Find Βalance», είναι αυτό ακριβώς που λέει και ο τίτλος. Να βρει ο καθένας την ισορροπία που του λείπει από την καθημερινότητα, την σωματική του ευεξία αλλά και τη βελτίωση της υγείας του.

Το «Find Βalance» ήρθε για να αλλάξει τα πάντα γύρω από τον τρόπο που βλέπουμε τη γυμναστική και να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη ζωή μας, γενικότερα.

Μέσω των πλέον σύγχρονων μεθόδων προπόνησης και σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, η ομάδα του «Find Βalance» επιδιώκει τη σωστή εκγύμναση του κάθε ασκούμενου. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την προσωπική άσκηση αλλά και την προπόνηση σε ολιγομελή γκρουπάκια. Με αυτόν τον τρόπο, οι γυμναζόμενοι έχουν άμεση σχέση με τους προπονητές τους και ο επιθυμητός στόχος είναι σίγουρα επιτεύξιμος!

Στο opening όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν δροσιστικά coctails, λαχταριστά παγωτά από τη Δωδώνη ενώ την μουσική του event επιμελήθηκε ο αγαπημένος dj  Γιάννης Λάχανος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα