Ολική… ανατροπή στην υπόθεση Μολέδο!

Εκεί που ήταν… φευγάτος για τη Βραζιλία ο Ροντρίγκο Μολέδο δεν αποκλείεται τελικά να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2020!

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός συναντήθηκε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο το απόγευμα της Πέμπτης (1/6) και διευκρίνισαν την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε την Τρίτη (30/5), με τον αυτοαποκλεισμό του ποδοσφαιριστή από την αποστολή για το παιχνίδι. Ο ποδοσφαιριστής απολογήθηκε για την πράξη του και εξέφρασε τη μεταμέλεια του, λέγοντας ότι λυπάται. Αφού εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην επιλογή του, τόνισε ότι αισθάνεται άσχημα απέναντι στην ομάδα που τον ανάστησε ποδοσφαιρικά.

Ο τεχνικός διευθυντής τον ενημέρωσε ότι θα του επιβληθεί πρόστιμο για την αντίδραση του, όμως του επισήμανε ότι ο ίδιος και ο προπονητής έχουν τη διάθεση να αφήσουν πίσω το περιστατικό. Όπως του ανέφερε, τον υπολογίζουν για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Όσον αφορά το μέλλον της συνεργασίας τους, ο Λυμπερόπουλος τόνισε στον Μολέντο πως στις επόμενες ημέρες, θα καταθέσει την πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του έως τον Ιούνιο του 2020. Υπενθυμίζεται ότι το υπάρχον ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, στις 30/6/2018.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα