Ολικό λίφτινγκ η “Ελένη”

Η εκπομπή “Ελένη” μπορεί να έριξε τίτλους τέλους, στα τέλη Ιουνίου και να ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο, ωστόσο υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που δεν έχουν διευθετηθεί.

Η Ελένη Μενεγάκη αν και ξεκίνησε τις διακοπές της, βρίσκεται συχνά πυκνά στην Αθήνα, για σημαντικές συσκέψεις που λαμβάνουν χώρα στο κανάλι της Κάντζας. Η όμορφη παρουσιάστρια θέλει να έχει ολοκληρώσει τις “πινελιές” στο πάνελ της μέχρι το τέλος Ιουλίου, προκειμένου τον Αύγουστο να απολαύσει τις διακοπές της ήρεμη και τον Σεπτέμβριο να επιστρέψει για να οργανωθεί η εκπομπή εκ νέου.

Επιθυμία της είναι να παραμείνει στο πάνελ ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος άλλωστε έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός είχε συμβόλαιο μέχρι τα τέλη Ιουνίου και περιμένει να δει ποια θα είναι η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη για το μέλλον της. Το ίδιο ισχύει και για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία περιμένει ενημέρωση. Προς το παρόν, το μόνο σίγουρο πρόσωπο είναι η Φωτεινή Πετρογιάννη η οποία θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πάνελ. Στο ελάχιστο θα περιοριστούν οι εμφανίσεις του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, ενώ η “ωραία Ελένη” κάνει σκληρό μαρκάρισμα στην Άση Μπήλιου, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα της. Ερωτηματικό παραμένει ο νέος ρόλος που θα έχει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος μετά από χρόνια, ίσως επιστρέψει και πάλι πίσω από τις κάμερες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα