Ολλανδός ο ΠΑΟΚ!

 

Πολλά είναι τα προκριματικά παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στη σύγχρονη ιστορία του προκειμένου να εισέλθει στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League.  Στον πρώτο προκριματικό κάποιες φορές τα έχει καταφέρει, στο δεύτερο όμως αποτυγχάνει!

Με τον Άγιαξ το βράδυ της Τρίτης (21:45 ώρα Ελλάδας) κοντράρεται για τον γ’ προκριματικό γύρο και υπάρχει η πίστη ότι η ελληνική ομάδα μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο των δευτεραθλητών Ολλανδίας και να προκριθεί στα Play Off. Η πίστη αυτή προέρχεται από το πλήθος των μετεγγραφών που έχουν δυναμώσει πολύ τον ΠΑΟΚ, από το γεγονός ότι ο Άγιαξ κουβαλά βαρύ όνομα, αλλά δεν έχει το σύνολο του παρελθόντος και από το ότι πέρσι τέτοια εποχή η ομάδα – με σαφέστατα πιο αδύναμους αντιπάλους – έδειξε τρομερά σοβαρό πρόσωπο.

Όπως και να έχει, μετράμε πλέον ώρες για το μεγάλο παιχνίδι και όσο προετοιμάστηκε ο ΠΑΟΚ για τη μάχη του Άμστερνταμ, προετοιμάστηκε. Πλέον είναι θέμα των παικτών του Ίβιτς. Προβλήματα δεν υπάρχουν και οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να επιλέξει το αρχικό σχήμα από τους εξής ποδοσφαιριστές της αποστολής: Γλύκος, Μπρκιτς, Μελίσσας, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τζιόλης, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα