Ολοκλήρωσε τις μετεγγραφές της με Κονέ η ΑΕΚ (vid)

ΔΕΙΤΕ ΠΕΝΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ

Επιστροφών συνέχεια για την ΑΕΚ, αφού μετά τον Σέρτζιο Αραούχο, έκανε και πάλι δικό της τον Παναγιώτη Κονέ.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 30χρονου μέσου για ένα χρόνο και μένει να φανεί τι θα συμβεί του χρόνου το καλοκαίρι όταν η Ουντινέζε και η ελληνική ομάδα θα καθίσουν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αυτό που εύχονται στην ΑΕΚ είναι ο παίκτης να τους πείσει πως πρέπει να μείνει στην ομάδα για πολλά ακόμη χρόνια.

Ο Κονέ την καλύτερή του σεζόν στην Ένωση την έκανε το 2007-08, όταν ήταν 20 ετών. Μετείχε στην πολύ καλή ΑΕΚ εκείνης της περιόδου και με συμπαίκτες τον Ζήκο, τον Λυμπερόπουλο, τον Ζούλιο Σέζαρ και φυσικά τον Ριβάλντο έκανε μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Γιώργος Δώνης το καλοκαίρι του 2008 τον εξοστράκισε και ο Παναγιώτης πήγε στον Ηρακλή και στη συνέχεια στο Καμπιονάτο.

Η τρίτη του χρονιά στην Ιταλία ήταν η καλύτερή του. Τη σεζόν 2011-12 με τη φανέλα της Μπολόνια έπαιξε σε 35 ματς και είχε επτά γκολ, ενώ και την επόμενη χρονιά τα πήγε καλά, με πέντε γκολ σε 29 ματς, χωρίς ποτέ να παίξει σέντερ φορ ή να εκτελεί τα στημένα. Μάλιστα, κάποια από τα γκολ του ήταν εντυπωσιακά και είχαν ανακηρυχθεί γκολ της αγωνιστικής στο Καμπιονάτο. Μετά τον τραυματισμό του το 2015 και την άστοχη επιλογή της μετακόμισης στην Φιορεντίνα, ο Κονέ δεν έχει ξαναβρεί τα πατήματά του, αλλά στην ΑΕΚ πιστεύουν πως θα τα βρει ξανά.

Τρία τρελά γκολ του Κονέ στην Ιταλία:

Άλλο ένα εξωπραγματικό γκολ με τη φανέλα της Ουντινέζε:

Το απίθανο γκολ με τη φανέλα του Ηρακλή κόντρα στην ΑΕΚ:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα