Ολοκληρώνει (;) το κόλπο γκρόσο με Σαμπάολι η ΑΕΚ

Την ευκαιρία να ολοκληρώσει το… κόλπο γκρόσο με τον Χόρσε Σαμπάολι θα έχει η διοίκηση της ΑΕΚ, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται στην Ελλάδα για απευθείας συζητήσεις με τους «κιτρινόμαυρους», μετά τη συνάντηση που είχε με τους επιτελείς της Λάτσιο, οι οποίοι επίσης ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της As, η πιθανότητα να αναλάβει την Εσπανιόλ είναι μικρή. Η ισπανική εφημερίδα επικαλείται το περιβάλλον του, γράφοντας πως αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα και πως όλα είναι ανοιχτά, καθώς δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα.

Ο Σαμπάολι ταξίδεψε στη Ρώμη και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, ωστόσο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ήταν μια πρώτη προσέγγιση.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ταξίδι στην Αθήνα για την ΑΕΚ και ακολούθως στη Βαρκελώνη, ώστε να μιλήσει με την Εσπανιόλ και να ολοκληρώσει τις επαφές του. Αν η ΑΕΚ θέλει να συνεργαστεί με τον Αργεντινό, θα πρέπει να υπερκεράσει τις προσφορές των άλλων δύο ομάδων. Σε διαφορετική περίπτωση, θα στραφεί στις άλλες επιλογές που έχει και ιδιαίτερα σε εκείνη του Μάρτιν Αρουαμπαρένα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα