Ολοκληρώνεται η περιοδεία τού «ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ ΜΟΥ»

Η Ελένη Ράντου ολοκληρώνει θριαμβευτικά την περιοδεία της παράστασης «KATAΔΙΚΟΣ ΜΟΥ» κλείνοντας έναν κύκλο τεράστιας επιτυχίας, που ξεκίνησε το 2011.

Τελευταίοι σταθμοί της περιοδείας την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στο Αιγάλεω, τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στο Γαλάτσι, την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στον Κορυδαλλό, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στου Παπάγου και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στη Νέα Σμύρνη.

Μαζί με την Ελένη Ράντου οι εξαιρετικοί, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και Μπάμπης Γιωτόπουλος.. Σκηνοθεσία Γιώργος Παλούμπης.

Ο «KATAΔΙΚΟΣ ΜΟΥ», που συνυπογράφουν η Ελένη Ράντου, η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης κέρδισε και τις προτιμήσεις των κριτικών, δίνοντάς του το Βραβείο Ελληνικού Έργου «Κάρολος Κουν» το 2012.

Ένα έργο που καταγράφει με χιούμορ αλλά και διεισδυτική ματιά τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, μια παράσταση βαθιά ανθρώπινη, συγκινητικά αστεία, που μίλησε στις καρδιές όλων μας! Μία σύγχρονη κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό, τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό, τι μας κάνει ξένους μ’ εμάς τους ίδιους…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης

Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη

Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα

Μουσική επιμέλεια: Κώστας Ζήκος

Video art: Ακης Πολύζος

Φωτογραφία: Ορφέας Εμιρζάς

ΠΑΙΖΟΥΝ:

Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα