Ολοκληρώνεται οριστικά του Πουλίδο, «μάχη» για Κρκιτς

Μπορεί να έχει δυσκολευτεί ιδιαίτερα για να καλύψει τα κενά της επιθετικής γραμμής, αλλά ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι βρίσκει τις λύσεις για την ερχόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, στο σίριαλ του καλοκαιριού που ακούει στο όνομα «Άλαν Πουλίδο» όλα δείχνουν να έχουν πάρει το δρόμο τους καθώς η Τίγκρες δεν δήλωσε καν τον παίκτη στο πρωτάθλημα Απερτούρα, δείχνοντας ότι έχει πάρει απόφαση πως ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρολεύκους». Αυτό που απομένει πλέον, είναι να βγάλει βίζα, να φτάσει το letter off clearance στην Πλατεία Αλεξάνδρας και να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για Μπόγιαν Κρκιτς

Από την άλλη μεριά, ο Μπόγιαν Κρκιτς όπως αναμενόταν «κόπηκε» από τον Λουίς Ενρίκηε για την προετοιμασία, στέλντοντάς του το μήνυμα ότι πρέπει να βρει σε άλλη ομάδα το μέλλον του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα και μάλιστα έχει τεθεί όρος επαναγοράς αν το θελήσουν οι «μπλαουγκράνα».

Αυτό που αποτελεί εμπόδιο είναι το ποσό που ζητά ο παίκτης, καθώς λέγεται ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών της τάξης των 500.000 ευρώ ετησίως. Την ίδια ώρα ο Μίτσελ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Μπόγιαν, θέλοντας να του εκφράσει την έντονη επιθυμία να δουλέψουν μαζί την ερχόμενη περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα