Ολονύχτιο θρίλερ με τον «θάνατο» του Ανδρέα Μπάρκουλη (εικόνα)

 

Αναστάτωση προκάλεσε το απόγευμα της Δευτέρας ένα δυσάρεστο δημοσίευμα που ανακοίνωσε τον θάνατο του «μεγάλου» μας Ανδρέα Μπάρκουλη. Ένα δημοσίευμα όμως που αποδείχτηκε αναληθές, αλλά αρκετό για να κάνει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων τον γύρο του διαδικτύου, σκορπώντας τη θλίψη. Πολλοί ήταν αυτοί που κοινοποίησαν το άρθρο, ευχόμενοι καλό ταξίδι στον δημοφιλή ηθοποιό που από την Κυριακή έδινε μία ακόμη μάχη για τη ζωή του στην εντατική του Αγία Όλγα. Η οικογένεια του ηθοποιού με το που ενημερώθηκε το ψέμα που είχε κυκλοφορήσει, φρόντισε με μία φωτογραφία που ανάρτησε στο Facebook η Ρένα Κουμιώτη, κρατώντας το χέρι του Ανδρέα Μπάρκουλη, να καθησυχάσει τους φίλους του, γράφοντας πώς « Ο Ανδρέας είναι εδώ μαζί μας»…

Οι ώρες για τον ηθοποιό είναι δύσκολες, συνεχίζοντας να παλεύει για να κρατηθεί ζωντανός για τη σύζυγό του Μαίρη και για τον γιο του Νικόλα, που δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό του, όπως και η μεγάλη κόρη του Βίκυ.
«Ο πατέρας μου ζήτησε να δει τα εγγόνια του και τον γιό του. Τους έδωσε το χέρι του να το φιλήσουν για να πάρουν την ευχή του. Όταν έσκυψα να τον φιλήσω, μου είπε με όση δύναμη του έχει απομείνει «να με αγαπάτε τώρα που θα φύγω» και μετά έπεσε σε κώμα ξανά» δήλωσε συντετριμμένη η κόρη του εφημερίδα Freddo.

δδδδ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα