Ολοταχώς για το final four

Ολοκληρώθηκε και το δωδέκατο live του «Dancing With The Stars 4» στον ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας πλέον και επισήμως την τελική πεντάδα του τέταρτου κύκλου.

Η παρουσιάστρια του show, Δούκισσα Νομικού, εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας μια εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα. Μετά την πρώτη «καλησπέρα» προς το τηλεοπτικό κοινό, καλωσόρισε την κριτική επιτροπή, Αλέξη Κωστάλα, Γκαλένα Βελίκοβα, Γιάννη Λάτσιο και Κάτια Δανδουλάκη.

Στο δωδέκατο live οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να παρουσιάσουν από δύο χορογραφίες: Οι άντρες διαγωνίστηκαν στο jive και το cha cha cha, οι γυναίκες στο foxtrot και επίσης στο cha-cha, ενώ κάθε παίκτης κατά τη διάρκεια της δεύτερης εμφάνισής του κλήθηκε να παρουσιάσει ένα solo κομμάτι, κατά το οποίο χόρεψε χωρίς τη συνοδεία του παρτενέρ του.

Λαμπεροί καλεσμένοι της χθεσινής βραδιάς ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, που επέστρεψε μετά από περίπου δυόμισι χρόνια στο πλατό του «Dancing With The Stars» και o Tόνι Σφήνος σε μια εμφάνιση έκπληξη.

Η αποχώρηση της βραδιάς: Οι δύο παίκτες που ήρθαν αντιμέτωποι για την παραμονή τους στο «Dancing With The Stars» ήταν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Λάκης Γαβαλάς. Τελικά από το show αποχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς και η παρτενέρ του, Αναστασία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα