Ολυμπιακός: «Ανοιχτή» η παραμονή του Μανιάτη στη Σταντάρ Λιέγης

Την επιθυμία του να παραμείνει ο Γιάννης Μανιάτης στο ρόστερ της ομάδας του, περιέγραψε ο τεχνικός της Σταντάρ Λιέγης, Γιάνικ Φερέρα, κάνοντας λόγο για τον ηγετικό ρόλο που παίζει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στα αγωνιστικά του πλάνα.

Ο ξένος τεχνικός μίλησε στον «Γαύρο» για το τι μέλλει γενέσθαι, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, εκφράζοντας ωστόσο σαφώς τη θέση του, ότι θέλει τον Μανιάτη στην ομάδα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ως άνθρωπος, κατ’ αρχάς είναι πραγματικά σπουδαίος. Μας προσφέρει εμπειρία, καθώς είναι 29 χρόνων και έχει διεθνείς παραστάσεις, σε μια ομάδα που απαρτίζεται από νεαρούς ως επί το πλείστον, ποδοσφαιριστές. Είναι αποφασιστικός σε ό,τι κάνει, είτε πρόκειται για αγώνα είτε για προπόνηση, ενώ είναι φανερό πως έχει και κίνητρο ώστε να δείχνει σε κάθε ευκαιρία το καλό του πρόσωπο. Προπονείται σκληρά, είναι αφοσιωμένος στο πλάνο της ομάδας και είναι μεγάλη μας χαρά που τον έχουμε μαζί μας.

 

Ως παίκτης, είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, έχει υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση, μπορεί να μεταβιβάζει σωστά την μπάλα και κινείται όπως πρέπει στον χώρο, δημιουργώντας τις σωστές αποστάσεις που απαιτούνται κάθε φορά. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, δίχως αμφιβολία, και μπορώ να σας πω ότι έλειπε από τη Σταντάρ ένας παίκτης του δικού του στιλ.

 

Μας δίνει ήδη πολλά, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω τι ισχύει με τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, δεν ξέρω καν τι θέλει ο ίδιος, αφού δεν το έχω κουβεντιάσει μαζί του. Αυτό που με βεβαιότητα μπορώ να σας πω είναι ότι μας βοηθάει ουσιαστικά η παρουσία του. Με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει ο Μανιάτης, μπορεί να πετύχει σε κάθε ομάδα, όχι μόνο στη Σταντάρ. Μιλώντας για το Βέλγιο, σίγουρα θα έπαιζε και στην Άντερλεχτ, και στην Μπριζ, και στη Γάνδη… Παντού θα είχε σημαντικό ρόλο ένας ποδοσφαιριστής σαν αυτόν!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα